2 Ocak 2019 Çarşamba

SONATA // Yeni Nesil Kripto Para Borsası Kuruluşu

Bugün Sonata projesi hakkında bir yazı yazacağım. Sonata ile ihtiyacınız olan tek kripto para birimi değişimini elde edeceksiniz.
Hem broker hem de şirket sahiplerine uzun vadeli kâr sağlayan kesintisiz işlem deneyimi için Sonata https://www.sonata.ai kuruluşu sizinle olacak. Akıllıca yatırım yapın ve tokenlerinizi bonusla alma fırsatını kaçırmayın. Bu yazıyı okuduktan sonra Sonata kuruluşuna yatırım yapmak için birçok neden bulacaksınız. Sonata, deneyimli değişim brokerleri ve Forex analitiği ile işbirliği içinde kuruldu.
Ürünümüz en yüksek öncelik olarak güvenlik ile inşa edilmiştir. Tüm paralar son teknoloji donanım cüzdanlarında güvenli bir şekilde saklanır. Sonata'nın kullanıcı dostu arayüzü hem yeni başlayanlar hem de yetenekli aracılar için çok iyi ayarlanmıştır. Özel AI fiyat tahmini dahil olmak üzere gelişmiş işlevlerle doludur. Müşterilerimizin sosyal etkileşimi sevdiğini biliyoruz. Platformdaki tüm sohbet odaları potansiyelini kullanın ve doğrudan uzman brokerlerden bilgi edinin. Milyarlarca dolar kripto para birimi pazarında, yatırımcıların tüm ihtiyaçlarına cevap verecek tek bir borsa bulunmaması şaşırtıcıdır.
Baktığımız her yerde, birinci sınıf bir fintech ürünü olması gereken yerlerde her zaman kusurlar veya tutarsızlıklar bulduk. Korkunç kullanıcı arayüzleri, karmaşık bir kayıt işlemi, temel değişim özelliklerinin eksikliği veya düşük verimlilik - bunlar sadece en yaygın sorunlardan sadece birkaçıdır. Devrim niteliğindeki mübadele uygulamamız olan Sonata, tüm bu sorunlara bir çözüm sunar ve oyuna birçok yeni fikir ekler. Sonata https://sonata.ai/documents/whitepaper-en.pdf ile yatırım yapın ve paranızı geri kazanın. Kullanıcılarımızı hem kısa hem de uzun vadeli olarak ödüllendirmek için ilginç yollar yarattık. Bunlardan ilki; Ücretler yatırımcılara geri döner, piyasadaki borsalardan daha düşük ücretlerimiz olacak. Ayrıca, madeni para teklifimize katılırsanız, döviz ücretlerinden pasif gelir elde edebilirsiniz. İkincisi ise marj işleminden elde edilen gelirdir. Kripto para birimi sahipleri bile yatırımlarını Sonata ile çarpabilirler. Platform piyasa odaklı faiz oranlarına dayanan marj ticareti sunacak. Akıllı otomatik eşleştirme ve kapanma algoritması sözleşmenin her iki tarafını da koruma altına almaya hazır.
49544873_1722689367834961_1011583472449355776_n.jpg
Sonata kuruluşunun ana özellikleri; güvenilir ve olgun bir platformdan ihtiyacınız olan her şeyi size verir. Mükemmel güvenlik ile tüm yatırımlarınızı birden fazla seviyede güvence altına almak istiyoruz. Endişelenmeden işinize odaklanabilirsiniz. Gerçekleştirmek için oluşturulmuş yapı ile tasarımcılarımız, gerçek bir dikkat dağıtıcı arayüz oluşturmak için profesyonel brokerlerin kullanıcı deneyimlerini analiz etmek için saatler harcadı. AI tahmini yapay zeka tahmini ile Sonata, gelecekteki fiyat trendlerini tahmin etmek için gerçek zamanlı piyasa verileri ve gelişmiş bir AI algoritması kullanıyor. Yeni başlayanlar için harika bir başlangıç ​​sunar. Marj ticareti ile Marj (kaldıraç) ticareti, sipariş gelirini yükseltmek için kullanılan uzman bir araçtır. Borç veren faizle ödüllendirilir.
Sosyal ağ elemanları ile kripto para birimi ticaretinin sohbet odalarına katılın, diğer brokerlere ipuçları gönderin veya uzmanlardan bilgi edinin. API dostu sistem ile Sonata, robotlarınız ve diğer uygulamalarınız için tamamen belgelenmiş bir özelleştirilebilir API sağlayacaktır.
SONT token Sonata platformunun kendi tokeni olacaktır. Diğer ICO projelerinden farklı olarak, Sonata değişimi için ek kaynaklara ihtiyaç duyulmaz. Arkamızda güçlü yatırımcı sayesinde, ICO aşamasında edinilen fonlar kalkınma sürecini etkilemeyecektir. Jetonumuzu serbest bırakmamızın ana nedeni, erken yatırımcıları çekmek ve kârın% 80'ini paylaşmaktır. SONT belirteçlerini elde etmenin birçok yolu vardır - halka açık satış, referans programımız aracılığıyla veya borsadaki başarılı işlemlerin ödemesi. Borsa ücretleri hem yatırımcılar hem de Sonata geliştiricileri için pasif gelir yollarından biri olacaktır. 2015 yılında başlayan yolculuğuna ICO satışları ile devam eden Sonata kuruluşunda bu satışlar muhtemelen 2019 yılının ilk çeyreğinin sonuna kadar sürecektir. Bu satışlarda 250.000.000 tane SONT token 1 ETH = 1,526 SONT fiyatla satılacaktır. Erken alım fırsatlarından yararlanmak için geç kalmayın!
48374153_1695641717206393_1498647568568025088_o.jpg
Bitcointalk Username: onlyyou34
Bitcointalk Profile URL: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1382056
MEW Address: 0xd763C9795E6D9C88C41856978480BA604155f598

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder