8 Ocak 2019 Salı

Crypto Market Cloud // Yeni Nesil Kripto Market Yaklaşımı

Farklı yönleri ile kripto dünyasında dikkat çeken Crypto Market Cloud projesi ile karşınızdayım. Crypto Market Cloud https://cryptomarketcloud.com/ , kendine özgü bir blok zinciri, kendi kendine yeten platformu, bir kendi blok zinciri, kripto para birimi değişimi ve kitle fonlaması platformu ile tamamlanmış bir ilk inşa ediyor. CMC platformu, yatırımcı göz önünde bulundurularak tasarlandı ve geliştirildi, CMC'ye yatırım yaparken tüm ürünlerinin bir parçası olacaksınız ve tüm platformu bir parçası olacaksınız, tüm gelirler, kar payları yatırımcıya fayda sağlayacak. CMC platformuna katılan her şirketin% 5'i, her ağ işleminin % 20'si, yatırımınıza ve gelirinize dayalı teşvikler veriliyor. Crypto Market Cloud zaten gelişmiş ve çalışan bir üründür. CMC ekibi, kendi kendine yeten bir platformu inşa etmeye çalışıyor. Platformun kripto para birimi değişimi yalnızca Güvenlik ve Eşitlik belirteçleri için belirteç oluşturma ve listeleme işlemlerini kabul edecek ve odaklanacaktır.
Platformun blok zincirinde güvenlik veya hakkaniyet sembolünüzü oluşturarak başlayabilirsiniz. Bundan sonra STO'nuz, fon sağlamak için platformun Crypto Market Cloud'da listelenir. Bu döngü boyunca, platform, tüm medya kanallarının yardımıyla STO'nuzu tüm abonelere tanıtır. Finansman turunu başarıyla tamamladığınızda, garantili bir döviz listesi yerel Kripto Para Birimi döviz değişimini izleyecektir. CMC, küresel sermaye piyasalarında bir sonraki büyük değişikliği getirecek bir platform oluşturmak için bir ICO'nun avantajları üzerine kuruludur. CMC, blok zinciri teknolojisinin benzersiz yeteneklerini benimseyerek ve ayrıca güvenlik tokenleri satın almak için yasal bir yol sağlayarak tohum öncesi yatırımların merkezden uzaklaşmasını sağlayacak.
46344161_574862896279775_8293689703794737152_n.png
Herhangi bir diğer blok zinciri platformunda olduğu gibi, CMC'nin bile kendi yardımcı program jetonunu kullandığı bilinmektedir. Bu belirteçler platformun sınırları dahilinde çeşitli amaçlar için kullanılmaktadır. İnternette CMC belirleme hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Bu nedenle, yukarıdaki tartışmadan, CMC'nin ilk Müstakil sistem olduğu sonucuna varılabilir. Aslında, bize bilinen tek müstakil sistemdir. Bu platform türlerinden biri. Daha fazla bilgi edinmek için projenin teknik belgesine https://cryptomarketcloud.com/BusinessPlan.php bakabilirsiniz. Simgenin sahibi, diğer ayrıcalıklara ek olarak, CMC platformunda başlatılan ilk güvenlik tokenlerine katılma önceliğine sahip olacaktır. Belirteç ayrıca platformdaki yayınla ilgili tüm hizmetler için ödeme görevi görecektir. Bu nedenle, yatırımcılar ve işletmeler belirteç CMC kullanacaktır. Bu şekilde, CMC, uygulama / pazar yeri kullanıcı dostu olarak birleşik olarak dağıtıldığında, bağımsız olacak ekosistemler yaratacaktır. Projenin başarısı ve token satışı için en önemli olan dış etkenlere güvenmeyin.
CMC, platforma kaydolmadan önce yalnızca projeler için yasa dışı uygulamaları filtreleyecek, ancak projeyi teslim almayacaktır. Bunun yerine CMC, yalnızca ICO'ya yatırım yapmakla kalmayacak, aynı zamanda kendi özenlerini ortaya koyarak ve projelerin sıralamasını ve platformdaki sıralamasını vurgulayarak aktif bir kripto yatırımcı topluluğunu teşvik etmeye çalışmaktadır. Token CMC, toplulukta bir teşvik olarak kullanılacak. CMC topluluğuna CMC belirteci tarafından teşvik verilecektir. İşletmeler ve yatırımcılar bir fayda sağlayacaktır.
CMC, Kripto'nun ICO Cloud ve güvenliğini pazarlamak için geliştirdiği bir ortam arayan girişimcileri ve meraklıları bir araya getirecek. Platformlar yaratılmasının CMC'nin dünya çapında büyüme ve gelişme kripto topluluğuna önemli ölçüde katkıda bulunacağına ve kripto para biriminin temelde benimsenmesine yol açacağına inanıyoruz. Crypto Market Cloud token, tüm servisler Crypto Market Cloud ve servis sağlayıcılar tarafından kullanılacak varsayılan bir para birimi sağlayarak, Dağıtılmış İnternet Uygulamaları vizyonunda ilk bloku oluşturmayı amaçlamaktadır.
Piyasadan bu yana, Market'ten Cloud platformu Cloud Token maliyetini % 50 azaltma ile kullanıcıların Bulut Sağlayıcı'nın en büyük Pazarından faydalanmalarını sağlayacak. Zaten bir fark yaratan şirket, insanların Cloud Crypto Market token servisini kullanma ve kullanma şeklini değiştirmeye kararlı. Toplam 120 milyon CMC tokeni var, 70 milyonu satışlarda satılacak. Token satışları devam ediyor, erken alım fırsatlarını kaçırmayın! Ağda ve Ethereum'da oluşturulan mevcut standart tokeni ERC 20 standartları, diğer tüm standart ERC20 tokenlerini yapma yeteneğine ve uyumluluğuna sahiptir.
48379707_589222288177169_6850126722885484544_o.png
Bitcointalk Username: onlyyou34
Bitcointalk Profile URL: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1382056
MEW Address: 0xd763C9795E6D9C88C41856978480BA604155f598

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder