4 Ocak 2019 Cuma

ATHERO // Yeni Bir Bakış İnternet 3.0 ile Tanışın

Konu olarak belirlediğimiz Athero projesi bize neler sunuyor kısa şekilde sizlere anlatmak istiyorum. Athero https://athero.io/ aslında Nesnelerin Ağını ve aynı zamanda blok zinciri teknolojisini harmanlayarak ticareti artırmak için yapılmış bir aşamadır. Athero, sanal bir firmayı iş sistemlerine kullanan ve aynı zamanda hem bilgi akışı hem de ürün tedarik talepleri için gelişmiş çevrimdışı çözümler elde etmek için bir konsensüs algoritması kullanan açık bir blok zinciri kullanarak dağıtılmış bir işletim platformunu entegre eder. Basitçe söylemek gerekirse; Athero, bankalara veya başka herhangi bir finansal kuruma dayanmayan, çok kârlı, küresel bir şifreleme para ekosistemidir. Athero projesi kendisini şu şekilde tanımlıyor; ATHERO, Internet 3.0 için yeni bir kripto finans dönemi...
Athero tasarımı, daha erken blokajlardan dolayı motive edildiğinden, ek olarak, eş zamanlı ve dağıtılmış hesaplama, matematik ve programlama dili tasarımının alanlarında onlarca yıl süren araştırmaları kavrar. Aşama, yapım aşamasına göre endüstriyel ve yazılım genişletilebilirliğine serbest bırakan modüler, uçtan uca bir düzen içerir. Başka bir deyişle, Athero, başka hiçbir bankaya dayanmayan, son derece karlı, dünya çapında bir kripto para birimi ekosistemidir. Blok zinciri teknolojileri, yeni iş modelleri üretmek ve özel ve kamu işletmelerine ölçülebilir avantajlar ve önem kazandırmak için muazzam bir potansiyele sahip. Bu olasılığın kilidini açmak için Athero protokolü, akıllı ürün zincirlerinde sağlam bütünlüğü ve veri alışverişini sınırlayan temel zorlukların üstesinden gelmek için kasıtlı olarak tasarlanmıştır.
47681266_264036024271517_9137483870734647296_o.jpg
Atherochain (THO) asimetrik şifrelemeyi benimsemiştir. Özel anahtarın tam olarak korunması koşuluyla, birikmiş olsa bile bilgi deşifre edilemez. Tam olarak aynı anda, THO’daki düğümlerin çoğu aynıdır ve bu da kullanıcıların yalnızlığını korur. Ayrıca, blok zincirinin tahrif edilemeyeceği kişiliğine odaklanıldığında, hem üreticiler hem de sağlayıcılar kullanıcıların tavsiyelerine müdahale edemeyecektir. THO blok zinciri mevcut birçok farklı teknolojinin karışımı olarak görülebilir. Bu teknolojilerin kendileri yepyeni olmadıklarında, Athero'nun blok zincirinin dikkatini çeken birleştirme ve uygulama yöntemleridir. Tüm dünyada akıllı olan şehirlerde bulunur. Akıllı otopark teknolojisi (Park yeri bulunabiliyorsa veya meşgulse manyetik alanlarla bulabileceğiniz çeşitli bölgelerdeki ayrı dedektör sistemleri), Akıllı ve sağlıklı bir ortam elde etmek için sensörler (Atmosfer kirliliği dedektörleri, radyo / gsm / tıbbi etkiye odaklanan wifi hırsız dedektörleri), Gerçek hayata uygulama için avlanıyoruz. Athero mevcut pazar versiyonunda boş bir alanla buluşacak. Büyük çukurlara veya mega keplerine dönüşecek paralar, gerçekten seçkin bir iş kullanımı örneği ve müşteri değeri teklifi olan insanlar olacak.
İlk madeni para teklifi, Athero platformunun gelişimi için fon yaratmayı hedefliyor, token satışları devam ediyor ve Soft Cap çoktan geçildi. Satışlar 20 Eylül'de başladı ve son tarih 20 Ocak 2019. 1 THO = 0.04 USD satış fiyatı sizi bekleyecek. Satın alımlarda Bitcoin, Ether, Litecoin, Monero, Dash, Bitcoincash, Ethereum Classic, NEM, NEO kullanabilirsiniz. EOS, OmiseGo, vb. Gibi özel ERC20 belirteçlerini işleyebilecek bir cüzdana ihtiyacınız olacak. Aşağıdaki cüzdanlara özel belirteçler ekleyebileceğinizi onaylayabiliriz: MyEtherWallet (Web), MetaMask (Browser), Parity (Desktop), Mist (Desktop), Ledger Nano S / Ledger Blue (Hardware), Trezor (Hardware) Token structure. Proje ayrıca IoT'yi içerecek ve daha fazla fayda ve sorunsuz, birbirine bağlı bir deneyim için blok zincirle birleştirecek. Proje ekibinin tanıttığı özelliklerden bazıları, mevcut akıllı sözleşmelerin geniş bir kütüphanesini, blok zinciri bazlı bir merkezi olmayan değişimi ve bir IoT destekli güneş enerjisi akıllı tezgah ağını içeriyor. Bu, internette gezinmeyi çevrimdışı olarak gezinmenizi platform tabanlı cüzdanınızla senkronize etme imkanı sunar.
43447422_245504639457989_6001139077196283904_n.jpg
Bitcointalk Username: onlyyou34
Bitcointalk Profile URL: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1382056
MEW Address: 0xd763C9795E6D9C88C41856978480BA604155f598

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder