25 Ocak 2019 Cuma

simplyBrand // Gerçek Markalarla Ürünlerde Kaliteyi Yakalayın

İnternet ve bilgisayar teknolojisinin gelişmesiyle birlikte, insan faaliyetinin birçok alanı dijital alana entegre edilmiştir. Şimdi nüfusun çoğunluğu çeşitli günlük sorunları çözmek için interneti kullanıyor. İnsanlar internette iletişim kurar, sosyal ağlarda oturur, kitap okur, video ve film izler, müzik dinler, yardımcı programlar için ödeme yapar, yemek sipariş eder, çeşitli mal veya hizmetler satın alır. Daha önce, bu sorunların her birini çözmek için, gerçekte farklı kurumlara, şirketlere gerçek anlamda başvuru yapmak gerekiyordu, şimdi dünya çapında web üzerinden yapılabiliyordu. İnternet, insan yaşamının ayrılmaz bir parçası haline geldi ve çeşitli işlemleri kolay ve hızlı hale getirdi.
SimplyBrand, sahte ürünleri tanımlamak için yapay zeka ve makine öğrenme teknolojisi ile çalışan bir platformdur. Platform, bilgi toplamak için kitle kaynağını, bilgiyi işlemek için yapay zekayı ve bilgileri kaydetmek ve teşvikler oluşturmak için blok zinciri birleştirecek. Kullanıcılar sahte ürünlerin kontrol edilmesine yardımcı olacaklar. Sahte ürünler satan mallar ve satıcılarla ilgili bilgiler blok zincirinde kaydedilecektir. Blok zinciri açık ve saydamdır ve içine kaydedilen bilgiler değiştirilemez. Platformda güvenliği sağlamak için AJE kullanılacaktır. Platform, kullanıcıları e-ticaret alanındaki çeşitli dolandırıcılıklardan koruyabilecek.
49212531_2218620431515995_5867553345043955712_o.jpg
Bu modern çağ hastalığı için nihai çözüm, simplyBrand ile birleştirilen blok zincir teknolojisinden ve AI'dan geliyor. simplyBrand, çevrimiçi e-ticaret sahteciliğini ortadan kaldırmak için blok zinciri ve yapay zekayı birleştiren karmaşık bir platformdur. Çevrimiçi alışveriş için harcanan para miktarı göz ardı edilemez ve önemli sayıda müşteri orijinal ürünü sahte üründen ayıracak konumda değil. simplyBrand platformu bu sahtekarlığı önlemek için kurulmuştur.
Platform basit ama aynı zamanda çok ilginç bir çalışma kavramı kullanıyor. Platformda ödeme araçları SBA para olacaktır. Kullanıcıların, aldatmacaları bildirmek için hesaplarında platform belirteçleri olması gerekir. Kullanıcılar platformdan geçerli sahtekarlık raporları göndermek için bir ödül alacak ve kötü davranışlarda bulunmak için kullanıcının tokenleri imha edilecek. Yapay zeka, kullanıcılar tarafından gönderilen raporlara dayanarak eğitilecektir. Tanınmış markalar, markalarının korunmasını isteyeceklerdir. Platform hizmet markası için bir ücret alacaktır. Ayrıca, marka ürünlerini platforma verecek. Bu ürünler pazarda hediye olarak kullanılacaktır. Her kullanıcı, en ünlü markalardan gerçek ürünler satın alma şansına sahip olacak. Platform jetonları borsada da değiştirilebilir. Karşılıklı yarar sağlayan işbirliği sayesinde tokenlere olan talep de artacaktır.
Milyonlarca ürün profili ile artan bir veri tabanı oluşturmak için ticari veriler için e-ticaret tabanları düzenli olarak incelenecektir. SimplyBrand veritabanının aboneliği, kara listeden kaçış olmadığından bir dokunulmazlık yaratır. Kaynaklardan elde edilen bilgi ve veriler, sunulan bir ürünün orijinal veya sahte olup olmadığını doğrulamak için AI, Doğal Dil İşleme, anlamsal analiz, görüntü tanıma teknolojisi ve insan katmanı kullanılarak incelenecektir. Bir ürünün yanlış olduğu onaylanırsa, bir üçüncü taraf mal verilerine erişebilir, rahatsız edici ürün sayfalarını hariç tutabilir ve işlemlerinin durumunu platforma bildirir ve ödüllerini talep eder.
50108038_2219975864713785_7198245199594651648_o.jpg
SimplyBrand sistemi yapay zeka, insan katmanı ve blok zinciri teknolojisini içerecek. Bu bileşenlerin tümü, değiştirilemeyen sahte ürünün "kara listesini" oluşturmak için kullanılacaktır. İnsan katmanı aynı zamanda kalabalığın ve üçüncü taraf hizmet sağlayıcıların insanlarını da içerecektir. Makine öğrenimi ve yapay zeka sayesinde sistem en son verileri alabilecek ve sahte ürünlerle ilgili bilgileri kontrol edebilecektir. Bu yaklaşım internette sahteciliğe karşı daha etkili bir mücadeleye yol açacaktır. İnsan katmanı, platforma olan katkısı ile ödüllendirilecek ve platformda özel ürünler satın almak için alınan fonları kullanabilecek ya da başka bir para birimi ile değiştirebilecek. Tanınmış markalar borsada jeton satın alabilecek ve platformda marka koruması kazanabilecek.
SimplyBrand platformu, e-Ticarette açıklık sağlamak için çalışır. Bu, markaların taklit ticaretin kapsamını daha iyi anlamasını ve durumu düzeltmesini sağlayacaktır. Platform insanları ödüllendirmeye katılmaya çekebilecek. İnternet üzerindeki mal ticaretinin şu anda Aliexpress veya Amazon gibi büyük merkezileştirilmiş şirketler tarafından kontrol edildiğini ve böylece şeffaf bir platformun yaratılmasının İnternet üzerindeki alıcılarla daha iyi bir etkileşim sağlayacağını not etmek de önemlidir.
Platformdaki ana ödeme aracı SBA tokenidir. Madeni para Ethereum platformuna dayanmaktadır. Toplam 1.000.000.000 SBA piyasaya sürülecek. Hard Cap 40,000 ETH'dir. Tokenler ICO'dan satın alınabilir. Platformun geniş kitleleri çekebileceğine inanıyorum, çünkü tanınmış markalardan gerçek ürünler satın almak için bir fırsat sunuyor ve insanların sahtekarlık raporları için para kazanmalarını sağlıyor. Proje, yatırımcıların dikkatini hak ediyor çünkü çeşitli kaynaklarda yüksek notlara sahip ve tanınmış firmalarla işbirliği yapmaya başlamış.
simplyBrand platformu, müşteriler için bir e-ticaret seçeneği ile birlikte tüm dünyada hızla artan sahtecilik için kolayca nihai çözüm olabilir. Sistem, insan girişimi ve AI-Blok zinciri kombinasyonunu içeren çok katmanlı çalışma prensibi olan sofistike ve mükemmel bir iş akışına sahiptir. Basitçe, yılın ışıltılı projelerinden biridir. Ekip üyeleri CEO Kaufman Chang, CMO Ronnie Ng, teknik sorumlu Frank Shi gibi isimlerle simplyBrand platformunu iyi şekilde araştırarak kendiniz için en doğru kararı vermenizi umut ediyorum. Herkese yatırımlarında bol şanslar!
42659931_2069309079780465_1251926032697524224_o.jpg
Bitcointalk Username: onlyyou34
Bitcointalk Profile URL: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1382056
MEW Address: 0xd763C9795E6D9C88C41856978480BA604155f598

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder