30 Ocak 2019 Çarşamba

ShareMeAll // Blok Zinciri Desteğiyle Ticarette Takas Ortamı

Blok zinciri teknolojisinin tam olarak kullanılabileceği bir endüstri hala yoktur. Şimdi birçok endüstri toplumda çok eski bir alışkanlığa sahip olabiliriz; iki kişi arasında mal ve hizmet alışverişi gibi. Bu, herhangi bir mal veya hizmeti para ödemeden değiştirmek içindir. Bu değişim kitleler arasında giderek daha popüler hale geliyor. Bu olgunun büyümesi, küresel krizin zirvede olduğu yıllarda başladı. Şimdi hayat gittikçe daha karmaşık hale geliyor ve doğal olarak bu hizmete olan ihtiyaç katlanarak artıyor. Easy Free, ShareMeAll - https://sharemeall.io/ - adındaki borsalar için sanal bir pazar oluşturur. Şirket, kullanıcıların servis, donanım ve diğer her şeyi değiştirebilecekleri bir takas sistemi sunar. Şirket tarafından kullanılan ilke şeffaf ve basittir, her şey pratik ve deneyime dayalı olacaktır. Basit olması için, bir alandaki tüm işlemler eSwitch ile değiştirilecektir.
ShareMeAll, yönetim nesnesini almak için eSwitch'i elde etmektir. ESwitch'i dijital bir para cüzdanına taşımak da mümkündür, böylece onu başka bir şifreleme parasına, örneğin Bitcoin'e dönüştürebilir. Bunu yapmak için ShareMeAll, ShareMeAll.com müşteri hesapları ile mevcut çeşitli portföyler arasında iskele kurdu: Coinbase, Binance, Jaxx, Coinomi, MyEtherWallet. Benzer şekilde, modüller eSwitch'ten harici paraya (Euro / Dolar veya diğer nakit para) ve diğer dijital para birimlerine geçmek üzere tasarlanacaktır.
50029864_2028346913927852_7259684019569164288_o.jpg
Sharemeall.com, kullanıcıların hizmetleri, nesneleri değiştirebilecekleri ve paylaşabilecekleri ve neden evlerini kullanamayacaklarını belirtir. Aşağıda size sunacağımız ilkeler çok basittir ve dünya kadar eski uygulamalara, takas ve kripto para birimleri, eSwitch®'e dayanır. eSwitch®, insanların merkez olacağı ve katalizörün özgürleşme, şerefiye ve güvenlik gibi evrensel değerler olduğu yeni mal ve hizmet alışverişi sisteminden gelen bir kripto para birimi olacaktır.
Projenin temel amacı, modern teknolojiler ile asırlık eski alışveriş geleneklerini tek ve uyumlu bir ortamda bir araya getirmektir. Her iki tarafın katılımcıları arasında şeffaf, güvenli ve güvene dayalı bir ilişki için optimize edilmiş olan blok zinciri teknolojisini kullanacaksınız. Basitçe söylemek gerekirse, bu platformla küçük hizmetlerden emlak, araba ve diğer ürünlere kadar her şeyi paylaşabilirsiniz. Buna karşılık, kullanıcılara ShareMeAll hizmetleri, servis gibi diğer ülkelerden sunulmaktadır. Kullanmalarına izin verecek bir elektronik anahtar alacaklar.
Tüm işlemler otomatik olarak blok zincirinde saklanır ve eSwitch token için ürünlerinizi veya hizmetlerinizi değiştirebileceksiniz. Her gün, kullanıcıya satın alınan eSwitch tokenlerini başka bir şifreleme para birimi veya Fiat ile değiştirme fırsatı verilecektir. Her şey hızlı, basit, en önemlisi, verimli ve güvenli bir şekilde çalışır.
50925317_2044337372328806_1741162836807122944_n.jpg
Bu projenin temel amacı, eski takas geleneği ile uyumlu bir ortama modern teknoloji ve yaşı birleştirmektir. Ve tabii ki, her iki tarafın katılımcıları arasında şeffaf, güvenli ve karşılıklı güvene dayalı ilişkiler altında güçlenecek olan blok zinciri teknolojisi hakkında konuşuyorum. Ek olarak bu sistemde yer alan bilgiler, bilgi yolunu izlemek için benzersiz bir fırsata sahip olduklarından, tüm kullanıcılar için ayrılmaz bir avantaj olan başka değişikliklere ve silme işlemlerine tabi değildir. Basit bir deyişle, bu platformun yardımıyla küçük hizmetlerden emlak, araba ve diğer öğelere kadar her şeyi değiştirebilir, yalnızca hayal edilebilecek kullanımlar kullanır.
Kullanım kolaylığı için, geliştirme ekibi kullanıcılara hücresel platformun iki versiyonunu ve web versiyonunu sunmayı amaçlamaktadır, böylece her kullanıcı etkileşmek için en hoş koşulları seçebilir. Basit bir kayıt adımından sonra, kullanıcılar diğer katılımcıların bunları kendi amaçları için kullanabilmelerini sağlamak için yeteneklerini, becerilerini ve mallarını veya hizmetlerini ifade etme fırsatına sahiptir.
Bütün bunları hayata geçirmek isteyen projenin adı ShareMeAll. Yeni bir dinamizmi teşvik etmek için değer önerisi ile geliyor. Projenin temel amacı, modern teknolojileri ve asırlık takas geleneklerini tek ve uyumlu bir ortamda bir araya getirmektir. Ve elbette, iki tarafın katılımcıları arasında şeffaf, güvenli ve güvene dayalı bir ilişki tarafından keskinleştirilen blok zinciri teknolojisinden söz ediyorum. Ayrıca, sistemde yer alan bilgiler, bilgi yolunu izlemek için eşsiz bir fırsata sahip oldukları için tüm kullanıcılar için vazgeçilmez bir avantaj olan herhangi bir değişikliğe ve daha fazla silinmeye tabi değildir.
51027208_2043091265786750_4946497642776494080_n.png
Mobil platforma erişim sadece kendi eSwitch® tokeninin yardımı ile mümkün olacaktır. Bu kartın resmi olarak tescilli olduğunu ve Ulusal Sınai Mülkiyet Enstitüsü'nde bir ticari marka olduğunu not etmek önemlidir. Tüm bunlar bir kez daha, kurucu ekibin, kullanıcılarına platformlarında güvenli ve güvenilir bir değişim sağlama niyetlerinin ciddiyetini kanıtlıyor. Böylelikle dünyadaki kripto para birimleri konusunda genel güven artmaktadır.
Toplamda, geliştiriciler eSwitch® tokenlerinin 60 milyonunu yaratmayı ve dağıtmayı amaçlamaktadır. Bunun için iki satış aşaması gerçekleştirilecektir (satış öncesi ve ICO). Aşamaların her biri, tokenlerin satışının gideceği kendi zaman dilimine ve fiyatına sahip olacak. 1 eSwitch®'in halka açık satışının toplam fiyatı 0,8 EUR olacaktır. Proje kurucularının toplamayı istediği para yani hard cap 7,5 milyon Euro'dur. 15 Mart 2019'a kadar süren ön satış ve sonrasında 15 Mayıs'a kadar sürecek ana satışlarda siz de yerinizi alın ve bu müthiş projeye katılın!
50788741_2048872098542000_9015657900772687872_o.jpg
Bitcointalk Username: onlyyou34
Bitcointalk Profile URL: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1382056
MEW Address: 0xd763C9795E6D9C88C41856978480BA604155f598

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder