17 Şubat 2019 Pazar

Saturn Black // Kripto Para Değişimi İçin Yeni Market

Saturn Black pazarı için bu yazıyı yazıyorum. Dünyanın dört bir yanındaki kripto yatırımcıları piyasalardaki ağın gereksinimlerine güvenecek. Madeni para veya pazarlık için pazarlık ederek çözüm öneren her platform büyük talep görecektir, çünkü her bir platform kart sahibinin sahipleri için faydaları vardır ve bu nedenle oy ve müzakere sistemine sahip her borsa büyük talep görüyor. Burada Saturn'u gösteriyorum; bu platform, gelecekteki gelişmeleri paylaşan, her madeni para veya jetonun piyasaya sunulma hakkına sahip olduğu sıradan oylama düzenleyen örgütlenme olarak hayatımıza girecek.
47153717_200222964194000_7598256549210882048_o.jpg
Saturn - https://saturn.black/ -, işlemlerin uygunluğu ve güvenliği ile değiş tokuş ve ticaret platformudur. Bu platform kripto kaynaklarından doğrudan bağlanan ve üçüncü şahıslara garanti veren yeni bir pazar sunar. Ticarette özgürlük ve masadaki güvenlik Saturn tarafından sunulan bir hizmettir. Saturn'ün yatırımcılara, şirketlere ve brokerlere P2P değişimi hizmeti sağlama planında olduğu yeni bir girişimi var ve kripto pazarının olgunlaşması içerisinde yeni yöntemler bulmalarına ve arazi likiditesini artırmalarına yardımcı olmak için bir çalışma zinciri oluşturuyor, böylece her kullanıcı bu platformla birlikte geliştirir. Her proje token sürümünün denetlenmesini ve likiditesini alır. Geleceğe yönelik amaç pazardaki stratejinin bir parçası olduğundan, her bir unsur kripto oyuncuları topluluğu olarak görevi harekete geçirecek ve yeni piyasalar yaratacak, tezgah üstü piyasalarda likit ve güvenli bir pazar yaratacaktır.
Kripto para birimleri Bitcoin 2017 sonunda inanılmaz bir fiyat elde ettiğinden beri yatırımcılar ve tüccarlar için potansiyel pazar gibi görünüyor. Kripto para değişimi heyecan verici bir şekilde gerçekleşiyor ve güvenilir bir takas platformu seçmek gerçekten önemli. Çünkü Coinrail, BitGrail, Coincheck, Bithumb gibi kripto para birimi piyasasında yatırımcıların endişesini yaratan bazı müthiş platform etkinlikleri var. Bunun yanı sıra, alım satım ve para çekme ücretleri kripto pazarına yapılan büyük yatırımları engelliyor. Borsa platformlarından çekilmenin gecikme süresi de bir problemdir. Saturn Black ekibi bu sorunun çözülmesi için en iyi çözümü sunmak istediklerinin farkındaydı. Saturn Black, kullanıcıların kripto varlıklarında doğrudan atom değişimi yapabilmelerini sağlayan bir kripto para birimi değişim platformudur. Saturn Black platformu, tüccarların kripto varlıklarını güvenilir üçüncü şahıslar olmadan cüzdandan cihaza değiştirebilecekleri kolaylık ve güvenilirlik kriterleri üzerine inşa edilmiştir.
50411518_223725618510401_3253552870498238464_o.jpg
Şu anda pazar, rekabetin değişeceği özelliklere ve işlem hacimlerine, geleneksel bir kripto alternatifi yaratan Saturn, farklı hacimler için işlemlerin özellikleri, tazminat hizmeti, Bitcoin ile birlikte teminatlı vadeli varlıklar için pazarın büyümesine, Saturn'ün direncine dayanmaktadır. Satıcı ile alıcı arasındaki temas ve vesilesini korurken, otomatik düzende ticaretin güvenliğinden emin olun. Saturn birçok varlık için bağımsız olarak iki yönlü likidite sunmaktadır. Bu fiyatta kazançlar sağlayacaktır. Saturn Takas Protokolü, ek komisyonların olduğu diğer borsalardan farklı komisyon ücretleri alışverişinde bulunur. Bu işlem, her borsa işleminde yüzde 0,2'ye, her borsa işleminde % 0,5-5'e ve açık artırma işlemlerinde % 1-5'e ulaşır ancak ücretlerle ilgili nihai hükümlere piyasaya sürüldüğünde karar verilecek.
Satürn likidite tokenleri (XSAT) aracılığıyla blok zincir teknolojisini kullanıyor. Saturn altyapısına devredilen bu token, XSAT'i bir işlem aracı olarak kullanıp ödeme elde etmek için kullanılabilecek bir ödeme aracı olarak kullanıyor. XSAT da bir sonraki Saturn sağlayıcılarında bir teklif aracı olarak kullanılacak ve tezgah ticareti, açık artırma ve emanet üzerinden satın alınacak. Saturn OTC servisi, işlemcilerin atom takas protokolü aracılığıyla işlemlerini Saturn varlıklarının güvencesiyle gerçekleştirmelerini sağlar. Bu hizmetin hedef müşterisi profesyonel yatırımcılardır çünkü işlemlerin büyük işlem hacmi ve çok az işlem hacmi ile gerçekleştirilmesi mümkündür. Saturn takası, kripto para birimi piyasası için kripto varlıklarını takas etmek için yeni bir yaklaşım yaratacaktır. Saturn servislerinin bu avantajları ile daha esnek ve likit işlemler sunacak. Saturn Black; daha güvenli, daha sıvı ve daha hızlı bir değişim olacaktır. 1 Milyar XSAT tokeninden 750 Milyon'u ICO satışlarında arz edilecek. Şu anki fiyat 1 XSAT = 0.13 USD devam ediyor. Kaliteli ekibi ve iş gücü ile Saturn Black, sizden yatırımlar bekliyor!
52661126_241511416731821_1981643926930456576_o.jpg

Bitcointalk username: onlyyou34
Bitcointalk profile link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1382056
Telegram username: @jasonriberio60
ETH address: 0xd763C9795E6D9C88C41856978480BA604155f598

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder