9 Şubat 2019 Cumartesi

HubrisOne // Blok Zinciri ile Çoklu Varlık Yönetimi

Bir mobil uygulama veya banka kartı ile birçok kolaylık yaşayacağınız HubrisOne projesini konuşacağız. Gelişmekte olan bu kripto dünyası tarafından kazanılmış olan tanıma seviyesi, geleneksel sistemin sorumluluğunu üstlenen bankalar gibi bir çok finansal işlem gerçekleştirebilmek için kullanıcı standartlarına uymayı bir zorunluluk haline getirmiştir. Bu, kripto para biriminin dünyasının daha bağımsız hale geldiği ve kullanıcıların isteklerini titretmeden karşılayabildiği ve bu seviyeye ulaşmadığı sonucuna varıyor. Bununla birlikte, kripto paraların Fiat üzerinde derecelendirilmesi veya Fiat para ile birlikte herhangi bir zorluk çekmeden kullanılması için, bunu mümkün kılacak bir sistem olmalıdır. Defter teknolojisi dünyasında HubrisOne - https://www.hubrisone.com - yaratılmasının nedeni budur.
Bir hesap müşterisini yönetmek ve dijital para müşterileri arasında geleneksel olarak güven duyulmaması nedeniyle HubrisOne, geleneksel tasarruf paraları dijital para ile ilişkilendirmeyi ve bu yönetimlere çoğunlukta açık, meşru ve tamamen güvenilir bir temel sağlamayı amaç edinmiştir. Bu platform tarafından verilen çözüm türleri beklenenin ötesinde görünüyor. Dijital bankacılık talebini karşılar ve ayrıca mevcut yapılar üzerinde kontrol uygulayan ve kendi şartlarına tabi olmayan diğer bazı düzenlemelerle buluşur. Yatırımcılar, servetlerini HubrisOne ile çok iyi bir şekilde yönetebiliyor ve portföylerine öncekinden daha iyi bakabiliyorlar. Bu süreçte çok fazla bir şey yapmadan kar elde etme avantajını sağlar ve tüccarların piyasanın oynaklığından etkilenmemesini sağlar. Kredi alma, diğer platformlarda asla bulunmayan bir başka özelliktir. Bu, yatırımcıya özen göstermenin ve kripto para birimindeki seyahatlerini güzelleştirebilecek her şeyi sağlamanın bir yoludur. Bir yatırımcının küçük ölçekli olması ya da kurumsal olması, kendileri için planlanmış olan faydalarla eşit olarak sunulacaktır.
51936929_775896749455165_160418029232979968_o.jpg
HubrisOne projesinde alım satım yapmak önemli olmayacak çünkü uygulama türlerinde kripto paraların değiş tokuşunda her şey daha kolay ve rahat olacak. Kripto paraların kullanımında, değişmesinde ve gerçek hayat paralarının kullanımında uzun süredir karşılaşılan zorluklar, kullanıcıların kripto para birimini kullanmanın yeni bir seviyesine açılması ve hatta gerçek hayat parasını her türlü kullanım için birlikte kullanmaları sağlanacaktır. Büyük pazardaki veya kullanılacak kartlı olduklarında işlemler veya perakende satış faaliyetleri olacak. Bu tür kartlar, kripto paraların yanı sıra bankalarda kullandıkları gibi diğer para türlerini daha fazla avantajla kullanmalarını sağlayan şeydir. İster çevrim içi ister çevrimdışı servisler için kullanılıyor olsunlar, VISA kartları HubrisOne tarafından kabul edildiğinden dolayı kullanıldığında işlem güvenli olacak ve daha kolay hale getirilecektir. Çevrimdışı mağazalarda da diğer tüm işlemleri satın almak ve yapmak için kullanılacaklar.
HubrisOne yardımcı programı tokeni, HubrisOne uygulamasında kullanılacak HubrisOne tokeni (HBRS) ve vakıf, rezerv değişimi yapmak, aşamaya erişmek, limitleri almak ve ilgili taksit stratejisi olarak kullanmak amacıyla masrafları tutarken kullanılır. HubrisOne iki tür jetona sahiptir, bir Ethereum ağı, yani Erc-20 standardıdır. Tokeni satmak ve platformun geliştirilmesi için fon toplamak amacıyla ICO etkinlikleri için kullanılacaktır. HBRS tokenin diğer türü Stellar ağı üzerinde oluşturulacak ve bu token HubrisOne kapasitelerine ulaşmak için bir yardımcı olarak kullanılacak. 1 Milyar HBRS tokenin 500 Milyon'u ICO döneminde satılacak. 1 HBRS karşılığında eğer 0.01 Amerikan Doları verirseniz siz de satın alabilirsiniz. HubrisOne, geleneksel bankacılık sistemiyle karşı karşıya kaldığımız zorlukları ortadan kaldırmak için kripto para birimini etkin bir şekilde kullanabileceğimiz bir yol yapıyor. Kullanıcılar hesaplarını kontrol edebilecek, bir işlem yapabilecek ve daha hızlı teslim alabilecekler. Bu projede yer almak için neyi bekliyorsunuz? Herkese yatırımlarında bol şanslar!
51381381_775909659453874_1605349408197574656_n.png
Bitcointalk Username: onlyyou34
Bitcointalk Profile URL: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1382056
MEW Address: 0xd763C9795E6D9C88C41856978480BA604155f598

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder