26 Haziran 2019 Çarşamba

BILLCRYPT - Küresel ve Merkezi Olmayan Platform

Bugün, yüksek teknoloji ve iyi entegrasyon sistemi uygulamaları ile platformun en iyi kalitesi ile daha fazla yenilik getiren BILLCRYPT ( https://www.billcrypt.io/ ) hakkında konuşacağız ve daha sonra, ekosistemin tüm kalitesini kontrol etmek ve daha sonra toplumu ve ürünü yüksek değerde büyütmek için gelecekte çözüm yollarını görebiliyoruz. Bu da tüm kullanıcının öğrenmesi ve öğrenmesi için rahat etmesini sağlayacaktır. Teknoloji ve kombinasyonların entegrasyonu projenin kalitesini de arttırıyor ve ardından altyapıyı da etkiliyor ve projenin geleceğini arttırıyor. Bugün kripto para biriminin talebi çok yüksektir, bu nedenle kripto para biriminin gelecekte de değeri yüksek ve güvenlik sistemini güçlendirecek şekilde iyileştirilmesine yardımcı olacaktır. Ekosistem işlemlerini çok iyi etkileyecek blok zinciri teknolojisi ile ilgilenen topluluğun büyümesi kaçınılmazdır.
Şu anda, herhangi bir alanda veya üründe bir şirket veya uzman olup olmadığına bakılmaksızın, herhangi bir nesne veya nesne hakkındaki bilgilerin güvenilirliğini belirlemek zordur. Bu karar vermede zorluklar yaratır. Yatırım sektöründe uzun yıllar çalıştıkları için, genellikle gelecek vaat eden ve hatta çığır açan işletmeler için finansal sorunlarla da karşı karşıya kalırlar. Genellikle, nedenler potansiyel kurumsal yatırımcılar tarafından yönetilen karmaşık ve uzun bir karar alma sürecindedir. Elektronik para piyasasına yatırım yapma kabiliyetinin ortaya çıkmasına rağmen, güven konusu hala son derece önemlidir. Onlar, uzun yıllara dayanan deneyime sahip uzmanlar gibi anlıyorlar, çünkü her zaman güvenilir bilgiye güvenmeyen, potansiyel projeleri değerlendirmede özenle ve kapsamlı bir çalışma yapmak zorundayız.
Bu işletme zaten faaliyete geçmiş olsa bile güvenilir. Sadece dikkat değil, aynı zamanda gerçek yatırım gibi pek çok gerçek projeden birini bulmak için, bu umut verici projeleri bulmanız ve çok zaman, emek ve para harcamanız gerekir. saati. Blok zinciri, herhangi bir insan elementinin katılımı olmadan verilerin mutlak güvenilirliğini koruma ilkesini uygulamaya izin verir. Bu nedenle, bir platform oluşturmaya karar verdiler; bu problemleri kavramsal yaklaşımı, teknolojisi ve işlevleri ile çözecek olan bir blok zinciri sistemi aracı ve ismi BILLCRYPT ( https://www.billcrypt.io/ ).
BILLCRYPT ile ilgili önemli noktalara değinecek olursak;
Blok zinciri teknolojilerinin anlaşılması kolay, uygun maliyetli ve herkes için kullanışlı olmasını sağlayın;
Sezgisel bir arayüz ile bir blok zinciri temsilcilik ofisi kurmak;
Global bir çok işlevli entegrasyon servisi oluşturun;
Entegre iç BR-2-BR platformu;
Dışarıdaki diğer blok zinciri projeleri, sistemleri ve hizmetleri ile entegrasyon;
Çevrimdışı işletmeler, B2B, B2G segmentleri ile entegrasyon;
Diğer teknolojiler ile birlikte;
Bitişik nişleri bağlayın ve onlarla etkili şekilde etkileşime geçin;
mevcut çözümleri geliştirmek için daha fazla inşa etmek;
Yenilikçi, tamamen yeni bir ekonomik model oluşturmak şeklinde sıralayabiliriz.
BILLCRYPT, Ethereum platformunda yayınlanan toplam 152, 000, 000 BILC arzıyla ERC20 Standart Akıllı Sözleşme kodları ile korunan değerli bir dijital varlıktır. Evrensel token BILLCRYPT, modern, yenilikçi, ileri teknoloji ve yüksek kazançlı bir yatırımdır. İçinde karşılıklı yerleşim sağlayan sistemin temel bir bileşenidir. BILLCRYPT dijital varlıkları Ethereum blok zincirinde saklanır ve mevcut bir çok dünyanın blok zincirleme ağının en az bir düğümü çalışana kadar küresel ölçekte bir felaket durumunda bile süresiz olarak bulunur.
Token satışları 3 Temmuz - 30 Eylül 2019 ya da Hard Cap'e ulaştığında bitecek.
ITO fiyatı - 1 BILC = 1 USD = 0.005 ETH
Soft Cap = 10 000 000 USD = 50 000 ETH
Hard Cap = 80 000 000 USD = 400 000 ETH
BILLCRYPT token satışları ve proje hakkında daha detaylı bilgiler için bağlantılar aşağıdadır:
Bitcointalk ANN - Bounty Page: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5155242.0
Bitcointalk Username: onlyyou34
Bitcointalk Profile URL: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1382056
MEW Address: 0xd763C9795E6D9C88C41856978480BA604155f598

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder